Liessel – ONDO 0-1 (0-1)

Zoals al weken moest Ondo improviseren vanwege tal van blessures. De wedstrijd begon voorzichtig en gecontroleerd door beide teams. Na een kwartier kwam er aan beide kanten een aantal scoringskansen. Ondo was in blessuretijd de gelukkige, een schot van Kees Verberne vanaf de zestien meter werd door Roy Lammers van richting veranderd en daardoor werd de doelman op het verkeerde been gezet: 0-1.
Na de rust waren de eerste kansen voor Ondo, maar daarna voerde Liessel het tempo op. Twee vrije kopkansen voor Liessel troffen net niet het doel. Ondo kwam steeds meer onder druk te staan en kwam daardoor zelf nog nauwelijks in de zestien meter van de thuisploeg. Het gedisciplineerde verdedigen en een paar goede reddingen van de Ondo-keeper zorgden ervoor dat de drie punten mee naar Heusden gingen.
Opstelling: Luuk vd Boer, Geert Verberne, Willem Slaats, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Bart Loomans, Rudi Nijssen, Roy Lammers, Ward Sleegers, Kees Verberne, Maik Idzes.
Wissels: Freek Raijmakers voor Kees Verberne, Jip van Dijk voor Ward Sleegers.