ONDO – RKMSV 0-2 (0-2)

In een saaie wedstrijd verloor Ondo in eigen huis van RKMSV. Binnen vijf minuten stond Ondo al op achterstand. Een voorzet van Meijel werd door Don Nijssen binnengekopt: 0-1. Een paar schermutselingen voor het doel van Meijel en een afstandsschot van Ward Sleegers waren het enige wat Ondo kon bieden, terwijl het scherpere Meijel al voor de rust de wedstrijd besliste door Max van Horen, die met een pegel de voorsprong verdubbelde: 0-2.
Ook in de tweede helft was Meijel de betere ploeg, met meer werklust. Invaller Robin Janssen was dichtbij een aansluitingstreffer, maar zijn kopbal ging net naast het doel. Met vrije trappen en corners kwamen de gasten nog bij het Ondo-doel maar deze leverden niets meer op. Ondo snakt naar het einde van het seizoen, met zoveel blessureleed is het iedere week weer een opgave om een opstelling te maken. Aanstaande zondag spelen de Heusdenaren de laatste competitiewedstrijd van het seizoen uit bij SV Lierop.
Opstelling: Luuk vd Boer, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Maik Idzes, Ward Sleegers, Rudi Nijssen, Jip van Dijk, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers.
Wissels: Robin Janssen voor Maik Idzes, Kees Verberne voor Willem Slaats, Roy Verberne voor Roy Lammers.