Maak kennis met onze nieuwe hoofdsponsor RBN!

We hebben sinds kort een nieuwe hoofdsponsor, en wel een heel bijzondere: RBN onderhoudsartikelen, uit Asten. Het is het bedrijf van Mark van Moorsel, en als ONDO zijn we ontzettend blij met Mark en RBN. Maar wat doet RBN precies? Een kennismaking met onze nieuwe hoofdsponsor!
Mark, wat is RBN en wat doen jullie als bedrijf? “Wij van RBN zijn gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van natuursteen. Wij bieden hier alle producten en adviezen zodat onze klanten weer kunnen genieten van hun natuursteen. Dit gaat van complete vloeren tot aan dorpels bij deuren. RBN is gevestigd in het mooie Asten en is in 2019 overgenomen door ons en sindsdien werken wij met heel veel passie aan onze webshop en met onze klanten. Wij halen er plezier uit als klanten helemaal tevreden zijn en als zij weer genieten van hun natuursteen. Ik werk samen met ons pap met veel plezier. Het is daarom ook mooi dat wij de kans bij ONDO krijgen om ons te laten zien”.

Foto: www.bramvanoosterhout.nl


“Naast het aanbieden van producten leveren wij ook diensten. Namelijk het behandelen van de natuursteen en totaal schoonmaak. Herstel van natuursteen is namelijk een arbeidsintensief en tijdrovende klus. Wij helpen daarom graag met dit herstel. Doordat ik zelf al jaren met verschillende soorten vloeren werk heb ik deze kennis kunnen opbouwen. Daarnaast worden wij ondersteund door onze leverancier die alle kennis in huis heeft. Totaal schoonmaak is ook ontstaan vanuit vroeger vanuit mijn oud werkgever. Voor iedereen die liever iets anders doet dan schoonmaken bieden wij een helpende hand. Via onze website www.rbn-onderhoudsproducten.nl zijn alle producten en diensten te vinden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Kijk dan zeker eens op onze website!”
Wat gaf de doorslag om onze club te gaan sponsoren? “Toen wij de kans kregen om ONDO te gaan sponsoren was de keuze snel gemaakt. ONDO is actief in de regio wat mooie kansen biedt om jezelf te laten zien. ONDO staat voor mij bekend als een hardwerkende club en met een hardwerkend eerste elftal. Hier wil je als bedrijf natuurlijk wel mee geassocieerd worden. Al met al denken wij dat ONDO ons dus ook kan helpen in onze groei. Een winwin voor beide dus. Doordat iedereen elkaar in Heusden kent ben je ook snel onderdeel van de club. Dit is voor ons belangrijk. Wij wilde niet gaan sponsoren om het sponsoren maar juist bij een club waar het extra gewaardeerd wordt. ONDO is zo’n club. Een club die uit kameraden bestaat en waar de sponsor kan aansluiten voor n pilsje in de kantine!”
Wat zijn je eerste indrukken van de club? “ONDO is voor ons natuurlijk geen vreemde club. Doordat wij zelf in Asten wonen en gevestigd zijn kende wij ONDO al. Het goede mooie hoofdveld met kunstgras laat meteen een goede indruk achter. Ook straalt de kantine een hoop gezelligheid uit en zullen wij, als het weer mag na de Coronatijden, zeker aansluiten voor de nodige biertjes. Iedereen kent elkaar in Heusden en dat maakt het extra gezellig. ONDO straalt voor eens een warme club uit waar iedereen elkaar helpt.”

Foto: www.bramvanoosterhout.nl