MAARHEEZE – ONDO (1-1) 1-2

Voorafgaand aan het duel stonden Ondo en Maarheeze op eenzelfde aantal punten, en die gelijkwaardigheid was de gehele wedstrijd terug te zien. Al in de eerste minuut een harde voorzet van Maarheeze, die door zowel aanval als verdediging werd gemist. De Heusdense ploeg kwam vervolgens vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Twee verdedigers van Maarheeze liepen elkaar in de weg bij een diepe bal, die door de snelle Bart Loomans werd veroverd. Loomans werkte dit buitenkansje in het doel: 0-1. Na een half uur creëerde Maarheeze ook doelkansen en een daarvan kon Jordy van Zon verzilveren: 1-1.
In de tweede helft bleven beide teams de aanval zoeken. Vaak met lange diepe trappen naar voren waardoor een groot speelveld ontstond en daardoor alle kansen open lagen. Een vrije trap van Freek Raijmakers richting Rob Kessels werd door een verdediger van de thuisclub in eigen doel gekopt: 1-2. Door de rijpe doelkansen van beide teams bleef het spannend tot in de laatste minuut van de sportieve wedstrijd. Het verschil met koploper Brevendia, dat met 3-0 van RKSVN won, blijft 4 punten.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Rob Kessels, Geert Verberne, Joost Berkers, Roy Lammers, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Kees Verberne voor Freek Raijmakers, Robin Janssen voor Roy Lammers.