ONDO – RKESV 5-0 (2-0)

Op een zonovergoten sportpark De Heikamp was er maar een team dat aanspraak mocht maken op 3 punten en die werden ook aan het juiste team vergeven. Ondo was in de eerste helft sterker en opende via Geert Verberne de score. Hij kopte een strakke vrije trap van Freek Raijmakers tegen de touwen. Snel hierna was het Rudi Nijssen die nog voor rust de 2-0 op het splinternieuwe scorebord toverde. Uit een vloeiende combinatie met Bart Loomans was het Nijssen die er voor zorgde dat de rood gele met een verschil van 2 naar de thee kon.
Na rust was het verzet van het Limburgse team gebroken en was het Ondo dat eenvoudig uitliep naar een 5-0 overwinning. Eerst was het Rob Kessels die een hoekschop tegen de touwen kopte. Even hierna trok Roy Lammers naar binnen en zijn voorzet kwam via een speler van RKESV in het doel terecht, 4-0. Het slotakkoord was wederom voor Rob Kessels die vakkundig een corner met de binnenkant van de voet tegen de touwen werkte. Eindstand 5-0 en door het puntverlies van concurrent Brevendia sluipt Ondo dichter bij de koppositie.
Opstelling: Luuk van de Boer; Joost Berkers, Stan Berkers, Geert Verberne, Bart Janssen; Rudi Nijssen, Freek Raijmakers, Thijs Haasen; Bart Loomans, Rob Kessels, Roy Lammers