Maarheeze – ONDO 1-3 (1-1)

Ondo pakt volle winst in de tweede helft.
De wedstrijd begon heel voortvarend voor Ondo, op bezoek bij Maarheeze. Al in de 4de minuut stond het scorebord op 0-1. Een vrije trap van Freek Raijmakers richting tweede paal werd door Thijs Haasen met een achterwaartse kopbal in het doel gewerkt. Lang kon Ondo er niet van genieten. Een penalty voor de thuisploeg werd benut door Rob van Wetten zodat de stand weer gelijk werd. 1-1. Na de discutabele penalty werden de duels steviger en werd het voetballen minder. Het werd nog enigszins gevaarlijk door vrije trappen en corners in een gelijk opgaande strijd.
Al vrij snel in de 2de helft kwam Ondo weer op voorsprong. Thijs Haasen stak het hele middenveld over en bracht Tom van de Wetering in stelling. De voorzet van Tom werd door Rudi Nijssen binnengetikt, 1-2. Ondo liet af en toe oogstrelend voetbal zien in Maarheeze. Het 3de doelpunt was er een uit het boekje. Van achteruit stonden Thijs Haasen en Rudi Nijssen aan de basis, de goede voorzet van Bart Loomans werd door de gretige Joost Berkers binnen gegleden, 1-3. Maarheeze was niet bij machte om nog enigszins gevaarlijk te worden. In de slotminuut was invaller Willem Slaats nog dicht bij de 4de treffer maar zijn inzet ging net voor langs.
Opstelling: Luuk van de Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans
Wissels: Ward Sleegers voor Joost Berkers, Willem Slaats voor Tom van de Wetering, Maik Idzes, Ruud van Berlo.