Mifano – ONDO 0-1 (0-0)

Mifano kwam fel uit de startblokken, maar de duels werden voornamelijk gestreden op het middenveld. De eerste serieuze doelkans kwam van Bart Loomans maar deze stuitte op de Mifano-keeper.
Daarna waren er kansen voor Mifano maar ze deden er te weinig mee om de Ondo-defensie te verrassen. Net voor rust had Robin Janssen de openingstreffer op de schoen maar de Mierlose sluitpost kon de bal nog net over de kruising tikken.
Na de rust werd het positiespel slordiger mede omdat beide teams elkaar geen centimeter ruimte gaven. Een te zachte terugspeelbal, waar goudhaantje Bart Loomans eerder bij was dan de Mifano-doelman, was met een geplaatst schot de enige treffer in de wedstrijd.
Mifano werd nog enigszins gevaarlijk met corners en vrije trappen maar die brachten de Ondo-keeper nauwelijks in verlegenheid. Ondo zette met deze overwinning Mifano in de wachtkamer voor een periodetitel en blijft zelf de kans op een periodetitel behouden.
Opstelling: Luuk van de Boer,Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Freek Raijmakers, Joost Berkers, Willem Slaats, Robin Janssen, Geert Verberne, Patrick van den Reek, Bart Loomans.
Wissels: Ward Sleegers voor Willem Slaats, Wouter Berkvens voor Patrick van den Reek.