ONDO – Brandevoort 3-0 (2-0)

Ondanks de zomerse temperaturen bleef het spel maar op en neer golven met Ondo als de betere ploeg. Het was een individuele actie van Bart Loomans, op snelheid, die met een vlammend schot onderkant lat de score opende voor de thuisploeg: 1-0. De gasten uit Helmond waren even van slag waar Ondo niet optimaal van profiteerde. Kort voor rust was het wederom Bart Loomans die met een flitsende passeerbeweging vrij voor goal kwam en de Brandevoortse keeper kansloos liet: 2-0
Na de thee begon Brandevoort opportunistisch aan de wedstrijd waardoor Ondo onder druk kwam te staan, maar door de goede verdediging van Ondo kwamen zij niet tot scoren. Met nog een kwartier voor de boeg schoot Roy Lammers op goal. De bal die geblokkeerd werd was weer voor Bart Loomans die tekende voor zijn hattrick: 3-0. Brandevoort werd niet meer echt gevaarlijk en Ondo kwam nog dicht bij de vierde treffer, maar de kopbal van centrale verdediger Bart Janssen kwam tegen de lat.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Robin Janssen, Roy Lammers, Geert Verberne, Willem Slaats, Bart Loomans.
Wissels: Freek Raijmakers voor Willem Slaats, Ward Sleegers voor Roy Lammers, Bas Vlemmix voor Robin Janssen.