Mini’s gaan voor de prijzen tijdens het Peelpartners Paastoernooi bij NWC Asten

Op 2e paasdag speelden onze mini’s het allereerste toernooi van dit seizoen en wel bij onze buren, NWC Asten. Veel spelertjes hadden de dag ervoor al flink wat paaseitjes gezocht en waren zo helemaal klaar gestoomd om tijdens dit toernooi een goed resultaat te halen.
 
Terwijl veel mensen nog in bed lagen op hun vrije maandag, verzamelden de mini’s met 2 teams sterk om 9.15 op Sportpark de Heikamp. Eenmaal in Asten aangekomen, bleek ook dat de paashaas het sportpark van NWC wist te vinden. De warming-up resulteerde dan ook uiteindelijk in het zoeken van paaseieren. Voor het team met de meest gevonden eitjes lagen er aan het einde van het toernooi heerlijke ijsjes klaar.
 
Team 1 mocht om 10.00 uur het spits afbijten, waarna team 2 zijn eerste wedstrijd om 10.20 uur mocht aftrappen. Niet de minste tegenstanders namen deel aan dit toernooi. Zo kwamen onze mini’s onder andere Stiphout, Gemert, Lierop en NWC tegen. Beide teams speelden in een verschillende poule van 4. Er werden dus 3 poulewedstrijden van 15 minuten per wedstrijd afgelegd en na de poulefase kwamen de kruisfinale’s nog. Flink wat wedstrijden (5 x 15 min) voor onze kleintjes dus. Tussen de wedstrijden door werd er ook nog een clinic gegeven door een begeleider van NWC met behulp van smart goals.
 
Na de intensieve poulewedstrijden mochten de voetballertjes even uitrusten op de tribune, toen er een foto werd gemaakt van alle teams samen.
 
Door het warme weer en de wedstrijden raakte iedereen erg vermoeid en het was daarom goed dat het einde van het, overigens erg goed georganiseerde, toernooi in zicht kwam. En ONDO zou
ONDO niet zijn als we niet zonder een beker naar huis zouden gaan. Sterker nog, we keerde huiswaarts met twee dik verdiende bekers en een medaille voor iedere speler. De prijzenkast van ONDO is dus weer uitgebreid!
 
De mini’s spelen nog 2 toernooien meer, namelijk 1 juni in Bruheze en 15 juni in Maarheeze (beide ochtenden). Mocht je interesse hebben, dan ben je altijd van harte welkom om onze toppers aan te moedigen.
 
Namens ONDO JO-7 De Mini’s
 
[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”5″]