ONDO – DESM 3-3 (3-1)

Het leek allemaal gemakkelijke te gaan tegen middenmoter DESM uit Weert. Vooral in de beginfase dicteerde Ondo de wedstrijd. Door een licht vergrijp van DESM werd de bal op de stip gelegd die Willem Slaats onhoudbaar binnenschoot: 1-0. Joost Berkers verdubbelde de voorsprong door voor het doel van de gasten duels te winnen en daardoor de bal kon binnenlopen: 2-0. De Ondo-keeper had nauwelijks iets te doen maar kon niet voorkomen dat Michiel Jansen de bal vrij kon binnenkoppen: 2-1. Net voor rust zette Ondo flink druk en wonnen duels waar Rudi Nijssen optimaal van profiteerde en met een geplaatst schot werd het 3-1.
Ondo kreeg in de 2de helft legio doelkansen maar verzilverde er niet een. 20 minuten voor tijd zorgde Mike Michiels voor de aansluitingstreffer: 3-2. Ondo werd steeds slordiger en raakte de controle helemaal kwijt. In een wedstrijd, die zo gemakkelijk begon, kreeg Ondo in de eindfase de deksel op de neus. Michiel Jansen zorgde voor de 3-3 eindstand.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Joren Dielhof, Tom van de Wetering, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Ward Sleegers voor Joren Dielhof , Kees Verberne voor Thijs Haasen, Brian Janssen, Martijn van Bussel.