Olympia Boys – ONDO 1-1

Puntendeling in Ommel

Olympia Boys onderbrak de flow waar Ondo de laatste weken in zat in een wedstrijd met 5 gele en een rode kaart. Beide teams begonnen met kansjes waarbij Luuk van de Boer de eerste reddingen moest verrichten. Bij een vrije trap van Stan Berkers was de lat de dwarsligger. Rudi Nijssen bracht Ondo op voorsprong met een goede actie en een vlammend schot dat de doelman het nakijken gaf, 0-1. Door onenigheid bij een inworp kwam de jongste speler Olympia Boys vrij voor goal en bracht hen op gelijke hoogte, 1-1. Voor rust was Ondo weer dicht bij de voorsprong maar de schoten van Rudi Nijssen en Bart Loomans troffen de paal.

Na de thee hanteerde beide teams steeds meer de lange bal omdat het voetbal op het middenveld onmogelijk werd gemaakt. In de 70e minuut werd Rudi Nijssen binnen de zestien meter gevloerd maar de penalty die daarop volgde werd niet verzilverd. Beide teams brachten nog enkele wissels maar dat bracht geen verandering in de wedstrijd. Een wedstrijd die te hard was maar wel spannend.

Opstelling: Luuk van den Boer; Tom Klein Zieverink, Bart Janssen, Geert Verberne, Stan Berkers; Joost Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Bart Mennen voor Robin Janssen, Roy Lammers voor Bart Loomans.