SPV – Ondo 0-4 (0-1)

Ondo heer en meester in Vlierden.

Al in de eerste minuten van de wedstrijd schoot Joost Berkers op de paal. Daarna volgde een goede voorzet van Bart Loomans waarbij Rob Kessels de bal met precisie binnen kopte 0-1. Kleine en grote kansen wisselden elkaar af maar de keeper, lat en paal wisten de schade van de thuisploeg te beperken.

Na de thee mocht SPV aftrappen maar Robin Janssen ontfutselde direct de bal en stuurde Bart Loomans op snelheid weg. Deze zorgde met zijn tweede assists ervoor dat Rudi Nijssen de bal binnen kon schieten en zo stond het binnen 20 seconden 0-2. Ondo bleef op zoek naar de 3e goal en die nam Stan Berkers voor zijn rekening. Hij verrasste de doelman met een schot van 30 meter, 0-3. In de slotminuten maakte Rob Kessels uit de draai zijn 2e en bepaalde de eindstand op 0-44Hij verrasste de doelman met een schot van 30 meter, 0-3. In de slotminuten maakte Rob Kessels uit de draai zijn 2e en bepaalde de eindstand op 0-4.

Opstelling: Luuk van den Boer; Tom Klein Zieverink, Bart Janssen, Geert Verberne, Stan Berkers; Joost Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Bas Ramaekers voor Stan Berkers; Bart Mennen voor Robin Janssen; Freek Raijmakers voor Rudi Nijssen.