ONDO 1 – ROOD WIT 67 3-0 (0-0)

 Koploper Ondo had 1 uur nodig om de score te openen in een moeizame wedstrijd waar de spanning de overhand had.

In de eerste minuten veroverde Rudi Nijssen de bal en met een dubbel een-tweetje met Bart Loomans vuurde Rudi af maar via de paal en lat werd Rood-Wit 67 gespaard van een vroege treffer. Ondo bleef mondjesmaat aandringen maar miste het overzicht, terwijl de gasten met de counters niet ongevaarlijk in de 16 meter van Ondo kwamen, waar de defensie van Ondo de handen vol aan hadden. Het leverde voor rust geen doelpunt op, terwijl Ondo daar toch de meeste aanspraak op maakte.

Na de aftrap werd de bal direct door Budel naar voren getrapt. De hoge stuitbal verraste de uitlopende goalie van Ondo, maar terug lopend kon Luuk van de Boer de bal nog net uit het doel tikken. Rood – Wit begon steeds beter te voetballen, terwijl Ondo kansjes bleef missen. Na een uur voetballen was het een lange rush van Tom Klein Zieverink die de achterlijk haalde en met zijn voorzet Joost Berkers in stelling bracht en die met een hard schot Ondo op 1-0 bracht. Met nog een kwartier spelen werden de spitsen ververst: Bart Mennen voor Bart Loomans en Robin Janssen voor Rob Kessels. 10 Minuten voor tijd reageerde Bart Mennen heel alert op een te korte terugspeelbal van de gasten en maakte de verlossende 2-0 voor Ondo. Even later was het Robin Janssen die de bal veroverde en de bal voor het intikken gaf aan Bart Mennen 3-0.

Opstelling Luuk vd Boer, Stan Berkers, Bart Loomans, Thijs Haasen, Bart Janssen, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Joost Berkers.

Wissels: Bart Mennen voor Bart Loomans, Rob Kessels voor Robin Janssen , Kaël Swinkels voor Stan Berkers.