Ondo – Altweerterheide 3-0 (2-0)

Ondo pakt weer de koppositie
Na de mindere wedstrijd van de vorige week moest Ondo de rug weer rechten. Binnen het kwartier werd Joost Berkers gehaakt binnen de 16 mtr. Willem Slaats voltrok het vonnis en scoorde vanaf de 11 mtr mat een hard en zuiver schot 1-0. Joost Berkers verdubbelde de voorsprong: het eerste schot werd nog geblokkeerd maar de rebound was wel trefzeker: 2-0. Altweerterheide had veel technische spelers maar als team wisten ze maar weinig doelkansen te creëren.
Kort na de thee moesten de gasten met 10 spelers verder omdat de scheidsrechter met woorden werd bejegend. Vanaf dat moment werd het spel van Ondo heel matig. Toch wist Ondo de voorsprong verder uit te bouwen. Het schot van Maik Idzes werd nog gekeerd, maar de afvallende bal werd door Joost Berkers beheerst binnengeschoten: 3-0. Altweerterheide was kort bij een eretreffer in de laatste minuut. Het schot van Khalid Abkhar werd door de Ondo defensie van de doellijn gehaald.
De selectie van Ondo kampt met verschillende lichte en langdurige blessures waardoor de opstelling steeds weer een gepuzzel is voor trainer Mark Lommen.
Opstelling: Luuk van den Boer, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Ward Sleegers, Dirk Driessen, Willem Slaats, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans
Wissels: Stan Berkers, Wessel Jansen, Kees Verberne