Ondo – ASV’33

Ondo – ASV’33 0-6 (0-2)

Het was ASV’33 dat in de 10e minuut al op voorsprong kwam via Ronny Heijmans. Daarna creëerde Ondo enkele kansjes waarvan Rudi Nijssen de grootste mogelijkheid had op de gelijkmaker maar deze miste het doel. Net voor de rust werd de voorsprong van ASV vergroot doordat de Ondo doelman de bal uit een corner opving maar deze uit zijn handen liet glippen.

Na de rust was er een heel ander wedstrijdbeeld. ASV scoorde al vroeg de 0-3 en daardoor gingen ze steeds gemakkelijker voetballen terwijl Ondo steeds een stap te kort kwam. Omdat Ondo toch op zoek ging naar een doelpunt stond de achterdeur open en kon de uitgebalanceerde ploeg uit Aarle Rixtel nog 3 keer scoren ondanks verschillende goede reddingen van Ruud van Berlo.