ONDO – Cranendonck 4-0 (0-1)

ONDO begon goed aan de voorlaatste competitiewedstrijd. In de eerste 20 minuten dwongen de rood gele 5 scoringskansen af tegenover één kans voor de gasten uit Soerendonk. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Door het voorbereidende werk van Geert Verberne en Maik Idzes mocht Rudi Nijssen de trekker overhalen voor de 1-0. Ondanks dat ONDO heer en meester was op het veld gingen ze met deze magere voorsprong de rust in.
Na de thee bleef het overwicht voor de thuisclub. Centrale verdediger Ward Sleegers verdubbelde de voorsprong op aangeven van Bart Loomans. Willem Slaats bracht ONDO in veilige haven door een afvallende bal beheerst binnen te schieten: 3-0.
In de slotfase werd de eindstand van 4-0 bereikt. Een corner van Freek Raijmakers werd door Stan Berkers verlengt en door invaller Kees Verberne direct op de pantoffel genomen en gaf de keeper het nakijken.
Opstelling: Luuk van den Boer, Joren Dielhof, Stan Berkers, Tom van de Wetering, Rudi Nijssen, Ward Sleegers, Maik Idzes, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Bart Mennen voor Maik Idzes, Roel van Bussel voor Joren Dielhof, Kees Verberne voor Willem Slaats, Bram Derix reservekeeper.