Heusdense verenigingen organiseren voor de vijfde keer Heuze Olympics

Ook dit jaar vindt er een nieuwe editie plaats van Heuze Olympics. Op vrijdag 16 augustus 2019 vindt dit leuke jeugdevenement plaats vol sport, spel en avontuur. De organiserende verenigingen zijn SV ONDO, TV de Meijvink, TWC ’t Ventieleke, OKG, Jong Nederland en ODC. De verenigingen bundelen daarmee hun krachten en zetten vol in op het creëren van een sportieve en gezonde leefomgeving in Heusden voor kinderen tot 18 jaar.
Al vijf jaar op rij wordt dit festijn georganiseerd en het is ieder jaar een groot succes met veel deelnemers. De organiserende verenigingen zijn uitermate trots op het succes van de Heuze Olympics en kijken daarom uit naar de komende editie want zij willen graag het jaarlijkse succes herhalen.
Voorzitter van ONDO, Daniël van Schijndel: “Met de Heuze Olympics laat Heusden zich van zijn sportiefste kant zien. Het is niet alleen waardevol omdat we kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met sport en spel, maar ook omdat we als verenigingen samen de handschoen oppakken en er met elkaar een mooi evenement van maken. Een evenement waar we als Heusden trots op zijn.”
In Heusden wordt daarmee tevens volop ingezet op een gezonde leefomgeving. “We vinden het belangrijk dat kinderen voldoende beweging krijgen en dat kan bij de vele verenigingen die we in Heusden rijk zijn.”
Heuze Olympics vindt plaats op en rond tennispark De Meijvink. Deelnemers rouleren in groepen langs alle organiserende verenigingen, die een sportieve activiteit in elkaar zetten. Kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd. De eigen bijdrage is € 5,00. Inschrijven is mogelijk via de website: http://www.hartvanheuze.nl. 
Datum & locatie: vrijdag 16 augustus 2019 op en rondom tennispark De Meijvink
Aanvang: 13.30 uur (basisschool tm groep 7) 19.15 uur (groep 8 + voortgezet onderwijs)