ONDO dankbaar met nieuwe hoofdsponsoren

Met ingang van het huidige voetbalseizoen heeft SV ONDO uit Heusden een nieuwe hoofdsponsor. Naast nieuwe hoofdsponsor RBN onderhoudsartikelen gaat het om een samenwerkingsverband van ong. 25 agrarische bedrijven in Heusden en daarbuiten (!) die sponsor van ONDO zijn geworden onder het credo ‘trots op de boer’. Daarmee is ONDO de eerste amateurvoetbalclub in de regio die door een dergelijk collectief van agrarische bedrijven wordt gesponsord.
Voorzitter Daniël van Schijndel: “De agrarische gemeenschap in Heusden vormt een belangrijk onderdeel van de Heusdense geschiedenis en toekomst. Dat zij ONDO een warm hart toedragen betekent veel voor ons en dat ze dat op deze manier extra willen onderstrepen is natuurlijk goed voor ons”.
We zijn alle sponsoren erg dankbaar, en we kijken uit naar een geweldig voetbalseizoen! RBN zal met ingang van dit seizoen prijken op het shirt, met op de achterkant de tekst ´trots op de boer´. Afgelopen zaterdag vond de presentatie plaats, en werden de sponsoren in het zonnetje gezet door de club. Namens RBN was Mark van Moorsel aanwezig, en namens de boeren nam Richard van den Heuvel bloemen in ontvangst.
Deze week is de nieuwe competitie officieel van start gegaan.
Zie ook het bericht op ED.nl: https://www.ed.nl/de-peel/lokale-boeren-op-shirt-ondo~abcc3e56/ 

Foto: www.bramvanoosterhout.nl


Foto: www.bramvanoosterhout.nlFoto: www.bramvanoosterhout.nl

Foto: www.bramvanoosterhout.nl