Doe mee met online voetbalplatform Eentweetje

Eén tweetje is een website die bestuurders, club, jeugd, maar ook vrijwilligers met elkaar verbindt waardoor het onderling uitwisselen van kennis en ervaringen tussen voetbalclubs gemakkelijker wordt.
Sinds vorig jaar is ook ONDO, via voorzitter Daniël van Schijndel, betrokken geraakt bij de ontwikkeling en lancering van dit digitale platform. Het begint nu goed vorm te krijgen, en er wordt regelmatig interessante informatie op gedeeld. Niet alleen vanuit de KNVB, maar ook van andere voetbalverenigingen die successen en ervaringen delen op tal van zaken. Je kunt dan denken aan vragen als: hoe geef je jeugdbeleid goed vorm? Hoe houd je oudere jeugdleden warm voor de club en ook over zaken als vrijwilligersbeleid, info over trainingen en opleidingen e.d.
Er staat ook veel op over hoe je als club om kunt gaan met de Coronamaatregelen, en is het een handig platform om vragen te stellen aan KNVB of andere clubs over hoe zij zaken op een bepaald gebied regelen.
Je kunt, ook zonder te hoeven registeren, een keer een kijkje nemen op het platform: https://eentweetje.knvb.nl/
Mocht je je willen aanmelden voor het platform dan kan dat door een mail te sturen naar eentweetje@knvb.nl met daarin de vermelding:
Naam persoon Naam club Functie bij ONDO Email adres
Vervolgens wordt er een account voor je aangemaakt en ontvang je een informatie/instructiemail voor de toegang in Eentweetje. Het platform is nog in de pilotfase en deelname is kosteloos.
Mocht je het interessant vinden, aarzel niet en meld je aan. Weet in elk geval dat het platform bestaat, en dat we er gebruik van kunnen maken als ONDO indien we daar aanleiding voor zien.