ONDO – DESM 3-0 (0-0)

Goede start Ondo in competitiehervatting
Ondo zocht meteen de aanval en dwong DESM terug op hun eigen helft. Ondo had meer balbezit, maar wist nauwelijks de muur van de verdedigers van de gasten te omzeilen. De keren dat dit wel gebeurde werd er niet met overtuiging tussen de palen geschoten.
De 2de helft begon nagenoeg met hetzelfde beeld. Na een uur voetballen was het tikkie breed van Tom van de Wetering precies op maat voor Bart Loomans die met een streep de keeper het nakijken gaf; 1-0.
Twee minuten later was het weer raak. De corner van Rudi Nijssen werd door centrale verdediger Robin Janssen geplaatst binnen gekopt; 2-0. Luuk van den Boer had maar een paar reddingen nodig om een tegen doelpunt te voorkomen met dank aan de verdedigers van Ondo. Invaller Kees Verberne pakte in de slotminuten ook nog een fraai doelpunt mee wat de eindstand op 3-0 bracht.
Opstelling: Luuk van den Boer, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Robin Janssen, Maik Idzes, Ward Slegers, Bart Loomans
Wissels: Kees Verberne voor Maik Idzes, Wouter Berkvens voor Dirk Driessen, Brian Jansen voor Stan Berkers, Ruud van Berlo.