SV Deurne – ONDO 2-0 (0-0)

Bekeravontuur Ondo ten einde.
De wedstrijd begon met aftastend voetbal. Deurne met opbouwende aanvallen en Ondo die in het eerste gedeelte geen steken liet vallen in verdedigend opzicht.
Na 20 minuten gooide Ondo de nervositeit van zich af en creëerde verschillende doelkansen maar vergat de trekker over te halen. Deurne kwam vaker in de 16 mtr van Ondo maar echte doelkansen bleven uit.
In de tweede helft kwam Deurne meer gedreven uit de kleedkamer. Na een kwartier raakte de thuisploeg 1ste klas twee keer de lat en een keer de paal.
De aanvallen van Ondo werden steeds in de kiem gesmoord.
Een kwartier voor het einde moest Ondo de knieval maken en kwam Deurne op voorsprong. 1-0
Ondo was op zoek naar de gelijkmaker gaf daardoor meer ruimte aan Deurne en zij konden in de slotminuten de 2-0 aantekenen. 2-0
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Geert Verberne, Robin Janssen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Dirk Driessen, Bart Loomans, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Bart Mennen.
Wissels: Roel van Bussel voor Stan Berkers, Kas van der Heijden voor Bart Mennen, Brian Janssen voor Rudi Nijssen, Luuk van Lierop