ONDO E3

Nou, nou,
wat zijn wij trots op onze E3 spelertjes.
We hebben deze week een echte voetbal week.
De E3 is afgelopen zaterdag 13-04-2013 begonnen met een geweldige voetbalwedstrijd thuis tegen ZSV E6G (2e plaats in onze competitie)
met maar liefst een overwinning met een grandioze uitslag van 11-3.
Noa was helaas ziek, Bas heeft een geweldige wedstrijd gekiept, Stan en Luuk waren samen een super sterk verdediging,
waardoor de tegenstander moeite had om bij ons doel te komen. Onze middenvelder Floor stoort de tegenstander steeds vaker, met gevolg dat de goedoplettende Sammy en Koen, ook op het middenveld, de bal met diverse leuke pingelbewegingen naar onze voorhoede brengen,
zodat onze voorhoede Bram en Sander die dan ook nog met goed samenspel de kansen die we met zijn allen creëren afmaken.
Het was een heerlijke wedstrijd. Iedereen die voor Ondo was komen kijken zag je genieten.

Gisteren dinsdag moesten we zoals gewoonlijk trainen. en vandaag warempel een inhaal wedstrijd.
SSE E3G-ONDO E3 dd 17-04-2013.
Allemaal waren we gelukkig op tijd. Helaas was Bas verhinderd, maar gelukkig was Noa weer aardig fit.
We hebben Lens gevraagd of hij met ons mee wilde doen, en hij heeft Bas uitstekend vervangen. Dank je Lens.
In de eerste helft kwamen we door een goal die in de rebound van de keeper door Bram gemaakt werd en door een goal van Sander op 0-2 voorsprong.
We zijn nog niet aan het mooie weer gewend (wat klagen we nu weer over het weer, het is ook nooit goed),
we hadden het conditioneel wel wat lastig. De water flessen waren in de rust al bijna leeg.
SSE E3G maakte na rust een mooie goal het werd 1-2. Gelukkig wist Koen na goed samenspel de bal er toch nog in te schieten 1-3.
Een verdiende overwinning met weer een mooie wedstrijd gespeeld. Jongens geweldig.