Ondo – Grashoek 3-2

Ondo – Grashoek 3-2 (2-1)

Het was alweer maanden geleden dat Ondo voor eigen publiek mocht spelen. Deze wedstrijd werd winnend afgesloten maar nu kreeg Ondo al vroeg in de wedstrijd een tegendoelpunt te verwerken. Door een te zachte terugspeelbal kon spits Cris Hunnekes de 0-1 op het scorebord zetten. Langzamerhand kwam Ondo steeds beter in het spel. Een afvallende bal werd door Rob Kessels over de verdediging van de bezoekers gekopt en de opkomende Rudi Nijssen gaf de Grashoek doelman het nakijken 1-1. Na een half uur spelen was het Bart Loomans die op snelheid iedereen het nakijken gaf en zijn voorzet bracht Rob Kessels in stelling die koelbloedig afrondde, 2-1. Net voor rust leverde Stan Berkers een perfecte voorzet af die via het hoofd van Rob Kessels nog maar net gepareerd kon worden door de Grashoek doelman.

Ondo begon de tweede helft beter en zette Grashoek direct onder druk. Dit resulteerde al vrijsnel in een penalty door hands in het zestienmetergebied. Rudi Nijssen wist de penalty beheerst binnen te schieten 3-1. Twee minuten later stond de teller alweer op 3-2 door onoplettendheid van de Ondo defensie waardoor Marcin Kokoszka hard binnen kon schieten. Naargelang de wedstrijd naar het einde toe liep begon de kwaliteit van Ondo af te nemen. De spitsen waren moe gestreden en de voorsprong kon niet worden uitgebouwd. Daardoor werd het op het einde van de wedstrijd nog spannend omdat Grashoek massaal de aanval zocht maar Luuk van den Boer hield het doel schoen en stelde daarmee de 3 punten veilig.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Joost Berkers, Bart Janssen, Stan Berkers; Tom Klein Zieverink, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Stan Raijmakers voor Robin Janssen, Bart Mennen voor Bart Loomans.