Racing Boys – Ondo 0-4 (0-2)

Ondo heer en meester bij Racing Boys.

Ondo begon wat slordig aan de wedstrijd en de eerste kansjes waren voor de thuisploeg. Maar na verloop van tijd nam Ondo de touwtjes in handen door het tempo op te voeren en verschillende doelkansen af te dwingen. De rechtsback Bas Ramaekers kwam mee naar voren om een voorzet af te leveren op spits Rob Kessels. Deze raakte bij zijn eerste trap de bal helemaal verkeerd maar met zijn tweede trap gaf hij iedereen het nakijken, 0-1. Racing was kort bij de gelkijkmaker uit een vrije trap maar de vingertoppen van Luuk van den Boer en de paal voorkomen dat. Even voor de thee een aanvalsopbouw uit het boekje. Thijs Haasen en Robin Janssen zette deze ingang en Rudi Nijssen zorgde ervoor dat Rob Kessels de bal met de borst binnen kon werken, 0-2.

Na de thee begon Ondo heel gedreven om het doelsaldo wat op te werken maar de diverse kansen werden niet verzilverd. Ondo moest onverwachts met 10 man verder nadat Luuk van den Boer de Racing Boys spits omduwde die met nogal wat bombarie ging liggen terwijl diezelfde spits een Ondo verdediger tegen de doelman duwde. Ondo pakte dat heel professioneel op door de mouwen op te stropen en Racing Boys nog meer pijn te doen. Met nog een kwartier te gaan maakte Tom Klein Zieverink vanuit een corner de 0-3. Even later was het Rudi Nijssen die Bart Loomans de kans gaf om 0-4 tot eindstand te maken. Een grote bijdrage aan deze overwinning kwam van Rob Kessels die 2 doelpunten maakte en als reserve keeper het doel schoon hield na de rode kaart.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Joost Berkers, Geert Verberne, Stan Berkers; Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Stan Raijmakers voor Robin Janssen en Bart Kessels voor Bart Loomans.