ONDO heeft een nieuwe (bekende) hoofdsponsor

Met ingang van het huidige voetbalseizoen heeft SV ONDO uit Heusden een nieuwe hoofdsponsor. Heusdense ondernemer MIBA Dranken prijkt wederom op het shirt van het vaandelteam, nadat ze al eerder hoofdsponsor waren geweest een aantal seizoenen geleden. Op zaterdag 15 oktober werd de overeenkomst ondertekend door Michael Bakens (eigenaar van MIBA) en voorzitter Daniël van Schijndel namens het bestuur van ONDO.

Van Schijndel: “We zijn dankbaar dat MIBA wederom ervoor heeft gekozen om hoofdsponsor van onze vereniging te worden. Michael en zijn bedrijf zijn op tal van manieren maatschappelijk actief waaronder ook bij onze club”.

We zijn voormalig hoofdsponsor RBN Onderhoudsproducten dankbaar voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren. MIBA zal met ingang van dit seizoen prijken op het shirt, met op de achterkant de tekst ´trots op de boer´. Ook een groot deel van de agrarische ondernemers in Heusden hebben namelijk wederom aangegeven onze vereniging te willen blijven sponsoren. ONDO is alle sponsoren dankbaar voor hun betrokkenheid.