ONDO – Helden 0-0

In het eerste deel van de wedstrijd zette Ondo de bezoekers flink onder druk en creëerde rijpe doelkansen, maar kwam niet tot een treffer. Daarna werd Helden met snelle counters gevaarlijk voor het Ondo-doel maar Ondo’s defensie stond steeds goed. Na een half uur werd er meer op het middenveld gestreden, met af en toe doelkansen voor beide teams die niet tot doelpunten leidden.
Na de rust was de aanvalsdrift van Ondo niet verminderd. Balverlies in de zestien meter leverde door een goede pass van de bezoekers een levensgrote kans op, maar de bal ging net naast het Ondo-doel. In deze vierde wedstrijd van Ondo was Helden de meest voetballende ploeg tot nu toe, waarin heel wat duels werden uitgevochten, en de doelkansen als rijpe appelen vielen in een licht voordeel voor Ondo. Maar er stonden vandaag geen killers op het veld. Het was een sportieve wedstrijd, mede door het goede optreden van scheidsrechter I. Kilci die geen kaart nodig had om de wedstrijd tot een goed einde te leiden.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bas Ramaekers, Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Bart Loomans.
Wissels: Wessel Janssen voor Roy Lammers, Wouter Berkvens voor Rob Kessels