ONDO huldigt voor het eerst jubilarissen die 60 jaar lid zijn

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SV ONDO stond in het teken van de aankondiging van de nieuwe hoofdtrainer voor het vaandelteam van SV ONDO en de huldiging van een grote groep jubilarissen. Tijdens een geslaagde zondagmiddag op sportpark de Heikamp werden voor het eerst ook leden die 60 jaar lid zijn gehuldigd. Dit omdat de Heusdense sportvereniging in september 2022 het 60 jarig jubileum kon vieren. ONDO is trots op de jubilarissen van dit jaar. Iedere jubilaris werd gevraagd door voorzitter Daniël van Schijndel wat zijn mooiste herinnering aan al die jaren ONDO was, en dat leverde prachtige
anekdotes op. De jubilarissen werden vervolgens in de bloemen gezet en kregen een bijzonder speldje, dat hoort bij het jubileum.

De leden die werden gehuldigd omdat ze 60 jaar al lid zijn van de vereniging waren Louis Klein Zieverink, Huub Leenders, Gerrit Madou, Harrie van der Loo, Paul van Tilburg en Wim van der Loo. Het 50-jarig jubileum was er voor Arnoud van de Wetering, Kees Hordijk en Pieter Salimans. Jan Klein Zieverink, Wim Leenders en Marcel Mennen vierden hun 40 jarig jubileum. Rob Verberne, Jeffry Schifferling, Michel Hartman en Rob Nijssen vierden hun 25 jarig jubileum. Om de festiviteiten compleet te maken werd ONDO’er in hart en nieren, Jan Klein Zieverink, de opvolger van Peter Pijpers als ONDO-lid van het jaar 2023.