ONDO JO19-1 haalt kampioenschap overtuigend binnen!

Op 17 december was het de dag dat ONDO Jo-19-1 het kampioenschap binnen kon slepen. Het was nog even de vraag of de wedstrijd door kon gaan, maar gelukkig kon er gewoon afgetrapt worden in Heusden. NWC kwam richting ONDO om het voor ONDO lastig te maken om kampioen te worden en dat lukte aardig in de eerste helft.

De wedstrijd begon rustig, maar al snel scoorde Gijs de 1-0 voor ONDO. Verder werd er weinig gecreëerd de eerste helft vanuit beide kanten. Toch werd ONDO een paar keer gevaarlijk uit de corners en dit leidde tot de 2-0 van Jarno, wat ook de ruststand was. ONDO had zelf door dat het beter moest in de tweede helft en er werd beter gevoetbald. Dit zorgde al snel voor goals. Het ging heel hard in de tweede helft. Ties maakte de 3-0 en even later scoorde Otto de 4e treffer. Er kwamen steeds meer kansen en dit resulteerde in goals. Jur maakte de 5-0, 7-0 en 9-0. De 6-0 kwam van de voet van Gijs. De twee absolute hoogtepunten van de wedstrijd kwamen van Bram en Sten. Twee geweldige assists van Bram zorgden er voor dat Sten twee goede goals kon maken. De uitslag was dus uiteindelijk 10-0, hierdoor kon het kampioensfeest beginnen, wat zeker goed gevierd is door de mannen.

Hierdoor is de Jo19-1 kampioen geworden van de 2e klasse met 21 punten uit 7 wedstrijden. Met een doelsaldo van 44 voor en maar 6 tegen zijn ze zeker de terechte kampioen geworden. Op naar de 1e klasse!