ONDO – Lierop 2-0 (0-0)

Derde overwinning op rij voor Ondo.
Lierop startte goed en kreeg de eerste doelkansen maar deed daar niet veel mee. Na 20 minuten kreeg Ondo steeds meer grip op de wedstrijd en was regelmatig gevaarlijk voor het Lieropse doel. Maar kennelijk was de carnaval nog niet helemaal uit de benen, er werd dus niet gescoord.
In de 2de helft was het ook geen hoogstaand voetbal, wel doelkansen, maar te veel slordigheden zorgde dat de teller op nul bleef. Een kwartier voor tijd kwam dan toch de goal waar de hele wedstrijd al om vroeg. Een steekbal van Dirk Driessen op Bart Loomans, die de defensie van Lierop op het verkeerde been zette, kon door Rudi Nijssen met een subtiel schot verzilverd worden. 1-0. Met nog een corner in blessuretijd wist invaller Bart Mennen de eindstand te bepalen. 2-0.
Zo stuurde trainer-coach Mark Lommen zijn toekomstige werkgever Lierop zonder goals en zonder punten naar huis.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Geert Verberne, Robin Janssen, Joost Berkers, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Maik Idzes, Willem Slaats, Bart Lomans.
Wissels: Tom van de Wetering voor Maik Idzes, Bart Mennen voor Willem Slaats.