ONDO 1 – SV Laar 1-1 (0-0)

Ondo strijdvaardig maar niet slim genoeg.
In een natte, koude wedstrijd waarin beide teams aanvallend voetbal speelden, werd alles ingezet om te winnen. Deze wedstrijd was de mogelijkheid om de subtop te bereiken, omdat de gasten met 2 punten voorsprong op de 5de plaats staan. Er werd voor de thee niet gescoord ondanks legio mogelijkheden.
In de 2de helft gingen beide teams door met zoeken naar openingen rondom het 16 mtr gebeid. Ook de keepers deden een aardige duit in het zakje om de brilstand te behouden. Toch kreeg Ondo de beloning waar ze het meeste recht op hadden. De trap van Rudi Nijssen op doel werd nog net met de kruin geraakt door Joost Berkers, waardoor de bal in het doel verdween. 1-0. Binnen 2 minuten werd de al gedane strijd om zeep geholpen door een voortreffelijke aanval van de gasten. 1-1. Een wedstrijd waar het genieten was voor de neutrale toeschouwer, maar voor Ondo voelde het als 2 verliespunten.
Opstelling: Luuk van den Boer, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Robin Janssen, Maik Idzes, Geert Verberne, Bart Loomans, Bart Mennen.
Wissels: Stan Berkers voor Maik Idzes, Willem Slaats voor Bart Mennen, Ward Slegers voor Dirk Driessen, Bram Derix.