ONDO – Lierop 3-0 (2-0)

Koploper Ondo schudt Lierop van zich af.
Het niveau van Ondo was beduidend beter dan vorige week. Dit resulteerde al vroeg in de wedstrijd tot de voorsprong. Dirk Driessen had een goed voorzet in huis waar Willem Slaats attent op reageerde en met een diagonaal schot de keeper het nakijken gaf. 1-0. Lierop was niet de mindere ploeg maar de aanvallen smoorden steeds rond de 16 mtr lijn waar de Ondo defensie geen krimp gaf. Na ruim een half uur was de assist van Bart Loomans op maat voor Rudi Nijssen die de bal kon aannemen en kon uithalen. 2-0
In het begin van de 2de helft kreeg Ondo dotten van kansen, maar de keeper van de gasten stond steeds op de goede plaats. De Ondo doelman veroorzaakte een penalty, maar wist deze ook te stoppen. Uit de snelle spelhervatting van Ondo werd de inzet van Dirk Driessen ternauwernood gered aan de andere kant van het veld. Lierop bleef zoeken naar de aansluitingstreffer, maar was onzorgvuldig in de afronding. 10 min voor tijd stuurde Freek Raijmakers met een bekeken bal de snelle Bart Loomans weg van eigen helft en die op zijn beurt de uitlopende keeper passeerde en de bal in een leeg doel kon trappen. 3-0. In blessuretijd was Lierop kort bij de eretreffer, maar deze werd door Luuk van den Boer uit de kruising gehaald.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Thijs Haasen, Ward Sleegers, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans
Wissels: Joost Berkers voor Rudi Nijssen, Kees Verberne voor Dirk Driessen, Bart Mennen voor Willem Slaats, Bram Derix