SSE – Ondo 1-1 (0-1)

Remise in een matige wedstrijd.
Het eerste gevaar kwam van de thuisploeg SSE, een bal tegen de lat en de rebound in de handen van de Ondo-keeper. Ondanks het matige spel kreeg Ondo toch doelkansen. Rudi Nijssen en Maik Idzes kregen de bal niet in de touwen, de SSE doelman stond steeds op de goede plek. Kort voor rust werd een diepte pass van Rudi Nijssen goed verwerkt door Bart Loomans, die de keeper passeerde en de bal in het lege doel schoof. 0-1.
Na de thee kon Ondo geen vuist maken en werd het nog enigszins gevaarlijk met corners en doeltrappen. De Ondo doelman moest steeds vaker optreden om het tegendoelpunt te voorkomen, omdat SSE alles inzette voor de gelijkmaker. 10 minuten voor tijd waren er 3 corners op rij voor de thuisploeg, uit de laatste werd de gelijkmaker binnen gekopt. 1-1. In de slotminuten hadden beide teams nog een scoringskans, maar deze wedstrijd verdiende geen winnaar.
Opstelling: Luuk van den Boer, Joren Dielhof, Stan Berkers, Bart Janssen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Maik Idzes, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Ward Sleegers voor Maik Idzes, Juul Nijssen voor Rudi Nijssen, Thijs Haasen voor Joren Dielhof, Luuk van Lierop.