Ondo – Liessel 3-2 (1-1)

Ondo verrast 3de klasser Liessel in de bekerwedstrijd.
In een aantrekkelijke pot voetbal waar in het begin kans op kans werd gecreëerd door beide teams, werd het een mooie voetbalmiddag.
Na een half uur bracht Roy Vedder de bezoekers op voorsprong 0-1. Nog voor de rust wist Ondo de stand gelijk te trekken. Door een messcherpe voorzet van Maik Idzes en een overstapje van Dirk Driessen kon Thijs Haasen vrij uithalen. 1-1
Na rust kwam Ondo weer op achterstand. Door een snel uitgevoerde aanval kon Luuk Engels voor Liessel binnen schieten 1-2
Geruime tijd hielden de teams elkaar in evenwicht. Een corner van Rudi Nijssen bracht daar verandering in. Deze werd door centrale verdediger Robin Janssen in de verre hoek binnen gekopt en Ondo stond weer op gelijke hoogte. 2-2
Ondo voerde de druk op en met een snelle aanval van Bart Loomans en Tom vd Wetering die het voorbereidende werk deden, kon Rudi Nijssen de winnende goal binnenschieten. 3-2
Opstelling: Luuk vd Boer, Stan Berkers, Geert Verberne, Robin Janssen, Ward Sleegers, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Maik Idzes, Rudi Nijssen, Bart Loomans
Wissels: Keer Verberne voor Dirk Driessen, Joren Dielhof voor Robin Janssen, Jip van Dijk voor Ward Sleegers.
A.s. zondag 15 september Ondo – Brandevoort.