Terugblik op startbijeenkomst nieuwe competitie

 
Op dinsdag 10 september jl. vond in de kantine bij ONDO de jaarlijkse startbijeenkomst van de competitie plaats. Bij deze bijeenkomst komen de besturen van de 14 clubs van de 4e Klasse E bij elkaar, om afspraken te maken over de competitie van de standaardelftallen. Dit kunnen afspraken zijn over bijvoorbeeld logistieke zaken of over communicatie tussen clubs onderling. 
 
ONDO had dit jaar de eer om deze bijeenkomst te mogen organiseren, daar we vorig seizoen op de tweede plaats zijn geëindigd. De bijeenkomst was druk bezocht, en nagenoeg alle clubs hadden een afvaardiging van één of meerdere bestuursleden gestuurd. 
 
Voorzitter van ONDO, Daniël van Schijndel: “Het is goed om voorafgaand aan het nieuwe seizoen met andere clubs stil te staan bij een aantal ontwikkelingen. Er werden ook veel tips met elkaar uitgewisseld en het is sowieso een goede zaak om met elkaar in goede sfeer het nieuwe seizoen af te trappen”. 
 
Bij de bijeenkomst was ook KNVB vertegenwoordiger Riny van Deursen aanwezig. Door hem werden we kort bijgepraat over actuele zaken die lopen bij de KNVB. Dit alles zodat we goed voorbereid zijn voor de start van het nieuwe seizoen. 
 
Ons eerste elftal start de competitie met een wedstrijd tegen Neerkandia op zondag 22 september, om 14.30. U bent uiteraard van harte welkom om deze wedstrijd bij te wonen op ons sportpark De Heikamp! 
 
Hopelijk tot dan!