ONDO – Mifano 1-3 (0-1)

Beide teams begonnen met aanvallend voetbal, waarbij de bezoekers het Ondo moeilijk maakten door ze geen centimeter ruimte te geven in de opbouw. Mifano werd sterker en scoorde uit een voorzet die door Maurice van Hoof werd binnengetikt: 0-1. Ondanks deze tegentreffer ging Ondo beter spelen en kreeg het kansen op de gelijkmaker, maar de Mifano-keeper en doelpaal voorkwamen dat.
Na de thee balanceerde Ondo tussen hoop en vrees. Mifano won steeds meer duels en was razendsnel in de omschakeling. Stefan Schippers mocht vrij uithalen binnen de 16-meter en schoot onhoudbaar binnen: 0-2. Ondo was nog niet bekomen van de tegenslag of Maurice van Hoof mocht uihalen en bracht Mifano in veilige haven: 0-3. Ondo bleef op zoek naar een treffer maar de schoten op goal werden steeds gekeerd. Een kwartier voor tijd werd een corner van Freek Raijmakers door Bart Janssen beheerst binnengekopt: 1-3. In het slot van het duel wisten de Heusdenaren niet meer terug in de wedstrijd te komen.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Mike Idzes, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Robin Janssen.
Wissels: Kees Verberne voor Freek Raijmakers, Bart Loomans voor Robin Janssen.