RKSVO – ONDO 1-3 (1-3)

In een goede eerste helft, waar het regende aan doelkansen was Ondo heer en meester.
Bart Loomans zag zijn schot al in de eerste minuten onderkant lat weer terug in het veld komen. De druk van Ondo was groot, toch konden ze niet voorkomen dat Daan Janssen, door een counter, Ondo op achterstand bracht: 0-1. Ondo bleef volharden in het aanvallende spel, waar RKSVO maar niet onderuit kwam. Na een half uur was de ban gebroken. Een uithaal van Rudi Nijssen werd nog tegengehouden, maar de afvallende bal werd door Roy Lammers verzilverd: 1-1. De aanvalsdrift ging maar door met een solo van Maik Idzes, die ook nog een perfecte pass in huis had voor Bart Loomans, die dit keer wel het net trof. 1-2. Ospel was nog niet bekomen van de tegenslag, toen Stan Berkers, na een solo vanaf de middellijn, zijn uithaal ook bekroond zag. 1-3. Ospel kwam nog goed weg met deze achterstand omdat Ondo nog vel malen verzuimde te scoren.
Na de thee werd Ondo slordiger en wisten ze Ospel niet meer de druk op te leggen. Het niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald. Ospel profiteerde daar ook niet van. In de mindere fase van Ondo werd een doelpunt van Roy Lammers geannuleerd: buitenspel? Stan Berkers en Bart Loomans waren nog dichtbij een doelpunt maar de vingertoppen van de keeper en de buitenkant van de paal voorkwamen dat. Voor de aanvallen van Ospel moest Luuk van den Boer twee keer in actie komen om de overwinning veilig te stellen.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen,Thijs Haasen, Maik Idzes,Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Tom van de Wetering voor Freek Raijmakers, Bart Mennen voor Roy Lammers.