ONDO neemt afscheid van Mark Lommen


Op zondag 12 juli jl. heeft het 1ste elftal, bestuur en een aantal vrijwilligers in klein gezelschap afscheid genomen van hoofdtrainer Mark Lommen. Met een gezellige en goed verzorgde barbecue stond Mark nog eenmaal als trainer voor zijn ploeg.
Mark was 5 jaar lang hoofdtrainer van onze club, en werd op die manier een echte clubman. Zijn afscheid was niet op de manier waarop we het graag als club hadden gezien. Door de Coronacrisis was er namelijk een vroegtijdig einde gekomen aan zijn laatste seizoen bij ONDO.
In een kort woordje stond Mark stil bij de hoogtepunten van zijn dienstverband bij ONDO, maar wat hem vooral zal bijblijven gaf hij aan is de laagdrempelige en welkome sfeer die er bij ONDO al jaren hangt. Per 1 augustus begint hij bij SV Lierop, en in die hoedanigheid zullen we hem nog vaak zien in Heusden.
Het bestuur heeft zondag ook afscheid van Mark genomen en voorzitter Daniël van Schijndel gaf Mark nog een presentje mee als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet als trainer.