Bericht van trainer Mark Lommen

Beste leden van ONDO,
Na vijf seizoenen bij deze geweldige club neem ik afscheid, normaal gesproken hadden we dit ‘gevierd’ aan de bar maar vanwege het onverwachte slot is het anders gelopen dan ik gehoopt had. Daarom doe ik het maar op deze manier en wil ik jullie bedanken voor de geweldige periode. Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis! ONDO was de eerste vereniging waar ik als hoofdtrainer actief was, in vijf seizoenen hebben we mooie resultaten geboekt. Vanaf de vijfde klasse promoveerden we in mijn eerste seizoen direct. De jaren daarop zijn we uitgegroeid tot een van de topploegen in de vierde klasse en zijn we heel dichtbij de derde klasse gekomen, helaas ging dit in de slotminuut mis.
Komend seizoen treffen we elkaar weer, met Lierop komen we naar De Heikamp. Na afloop drinken we weer als vanouds een gezellige pot bier!
Nogmaals hartstikke bedankt voor de mooie tijd!
Groeten,
Mark