ONDO – Neerkandia 1-1 (0-1)

In een niet al te spectaculaire wedstrijd werden de punten verdeeld.
In het eerste kwartier waren er over en weer kansen maar ontbrak het aan precisie. Neerkant kwam op voorsprong door Joep Lemmen die attent reageerde nadat keeper Van den Boer de bal losliet: 0-1. De gasten kwamen nauwelijks in de problemen door agressief te verdedigen en Ondo geen meter de ruimte te geven.
Na de thee werd Ondo sterker en dat resulteerde in de 70ste minuut in de gelijkmaker. Op aangeven van Freek Raijmakers schoot Geert Verberne binnen: 1-1. Ondo voerde de druk op en was het merendeel op de helft van Neerkandia, waardoor de counters van Neerkant nog enigszins voor gevaar zorgden, maar beide ploegen scoorden niet meer.
Opstelling SV Ondo: Luuk van den Boer, Cas Aarts, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Stan Berkers, Joost Berkers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Janssen, Bart Loomans, Rudi Nijssen.
Wissels: Ward Sleegers voor Cas Aarts, Roy Lammers voor Tom van de Wetering.