Ondo – Olympia Boys 2-0 (1-0)

Ondo doet goede zaken tegen koploper Olympia boys.

Beide teams begonnen met aanvallend voetbal in een hoog tempo waardoor er veel fouten werden gemaakt en het duurde een half uur voordat er een echte doelkans ontstond. Olympia boys kopte eerst in de handen van de Ondo doelman en Ondo schoot net voorlangs bij het Olympia doel. 5 minuten voor de thee onderschepte de linksback Stan Berkers de bal en met een lange rush naar voor wist hij met een perfecte voorzet Rob Kessels te bereiken die de bal binnen kopte, 1-0.

Na de rust weer twee aanvallende teams waarbij er soms felle duels werden uitgevochten op het middenveld. Ondo kwam even goed weg door een harde lage voorzet die door twee aanvallers van de gasten net werd gemist. Kort daarop was het Bas Raymakers die de bal onderschepte en meteen de bal diep speelde op Tom Klein Zieverink en met een lage voorzet wist hij, via een overstapje van Bart Loomans, Rob Kessels te bereiken die de bal vrij kon binnen schieten, 2-0. Even later kon Luuk van den Boer de aansluitingstreffer voorkomen door de bal met de vingertoppen langs de goal te duwen. Door inzet en mentaliteit van het hele team en zonder een moment te verslappen zijn de drie punten terrecht in Heusden gebleven.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Geert Verberne, Joost Berkers, Stan Berkers; Tom Klein Zieverink, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Roy Lammers.

Wissels: Willem Slaats voor Bart Loomans, Stan Raijmakers voor Roy Lammers, Bart Janssen voor Rob Kessels.