Eindse Boys – Ondo 1-4 (1-0)

Al in de eerste minuten had Eindse boys een grote doelkans maar die werd niet verzilverd. Ondo had meer balbezit maar in de duels was de thuisclub net iets harder en dat leverde ook de eerste gele kaart op. Na een kwartier kopte Geert Verberne de bal binnen maar de scheids had een duwfout gezien. Roy Lammers probeerde het met een geplaatst schot waarbij de keeper nog met de vingertoppen de bal langs kon tikken. Eindse boys kwam met lange ballen en counters in de 16 meter van Ondo en door een goede actie van Jay Stals kon Frank Remij de bal binnen tikken, 1-0. Ondo bleeft aandringen en kansen creeren. Eindse boys had de handen vol met verdedigen en ballen wegwerken. Maar door een snelle counter over drie schijven moest de Ondo doelman nog werk verrichten om de 2-0 te voorkomen.

Na de thee speelde het meeste zich af op de speelhelft van de Eindse Boys. Ondo bleef maar aandringen en op zoek naar de gelijkmaker. Eindse boys zocht de counter en Geert Verberne moest doelman Luuk van den Boer nog te hulp schieten om de bal van de doellijn te halen. Met nog een kwartier te spelen kwam de verdiende gelijkmaker van het hoofd van invaller Rob Kessels op aangeven van Roy Lammers, 1-1. Direct daarna werd een overtreding van een Eindse Boys verdediger bestraft met zijn tweede gele dus hij kon vertrekken. Rudi Nijssen kwam met een goede passeerbeweging vrij voor de keeper en hij kon de 1-2 met precisie binnen schieten. Eindse Boys was nu helemaal ontwricht. Bas Ramaekers trapte een hoge bal richting spits Rob Kessels die er nog in geloofde maar door een misverstand van de keeper belande de bal via een verdediger in het eigen doel, 1-3. In de blessuretijd beloonde Joost Berkers zichzelf met een doelpunt door de doelman te verassen met een fraaie lob.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaeker, Geert Verberne, Joost Berkers, Stan Berkers; Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Stan Raijmakers, Roy Lammers.

Wissels: Bart Janssen voor Tom Klein Zieverink, Rob Kessels voor Stan Raijmakers.