ONDO – RKSVO 3-2 (0-0)

Door blessures en een griepweek voor vier spelers, moest trainer Mark Lommen improviseren. In de opbouw lukte er maar weinig en werd de lange bal door beide teams veel gehanteerd. Joost Berkers was dichtbij een doelpunt, maar zijn omhaal werd door de keeper met de vingertoppen over het doel gewerkt. Ospel werd af en toe gevaarlijk uit vrije trappen en corners, maar daar bleef het voor de thee ook bij. Een matige eerste helft, waarin het aan creativiteit ontbrak.
Nadat de spelers weer opgewarmd waren, kreeg het publiek een heel andere wedstrijd te zien. De openingstreffer was voor Ospel, waar Ruud van de Boom zijn naam achter zette: 0-1. Kort daarop scoorde Freek Raijmakers uit een vrije trap de gelijkmaker: 1-1. Ondo kreeg meer grip op de wedstrijd. Een voorzet van Thijs Haasen werd door Rob Kessels feilloos binnengeschoten: 2-1. Invallers Ward Slegers en Rudi Nijssen stonden aan de basis van het derde doelpunt, die door opnieuw een invaller Roy Lammers koel werd binnengeschoten: 3-1. Ospel vocht zich daarna terug in de wedstrijd, maar de kruising voorkwam de aansluitingstreffer. Ondo kon de wedstrijd vervolgens op slot gooien, maar Roy Lammers vergat de trekker over te halen. En zo werd het toch nog spannend, zeker toen Chesron Geuns uit een spelhervatting de 3-2 maakte. Maar daar bleef het bij.
Opstelling: Luuk vd Boer, Cas Aarts, Bart Janssen, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Stan Berkers, Joost Berkers, Rob Kessels, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Robin Janssen.
Wissels: Roy Lammers voor Robin Janssen, Rudi Nijssen voor Tom vd Wetering, Ward Sleegers voor Cas Aarts.