Ondo – Lierop 1-4 (0-1)

Ondo kon in de inhaalwedstrijd tegen het als 2de geplaatste Lierop geen vuist maken in eigen huis. In het eerste gedeelte van de wedstrijd werd door beide teams aftastend gevoetbald, waar Ondo zeker niet de mindere was. Toch kwamen de gasten op voorsprong uit een voorzet die Hidde Maas ongehinderd kon binnenkoppen: 0-1. Ondo was gretig op zoek naar de gelijkmaker, maar de Lieropse keeper bleek steeds een sta-in-de-weg.
Direct na de thee was Robin Janssen kort bij een treffer maar een katachtige reactie van de Lieropse sluitpost voorkwam dit. Een vrije trap van Ralf van de Laar trof wel doel: 0-2. Vanaf dat moment stond Ondo met de rug tegen de muur en Lierop creëerde kans op kans. Een bal van Nick van der Sluijs die als voorzet vertrok viel bij de tweede paal binnen: 0-3. Ondo verzette zich nog met een uithaal van Robin Janssen. Deze werd gekeerd door de keeper maar de afvallende bal was voor Rob Kessels:1-3. Lierop beperkte het voetbal vervolgens tot alleen verdedigen. De enige bal die door Lierop diep werd gespeeld werd door Ruben van den Nieuwenhof binnengeschoten: 1-4.
Opstelling SV Ondo: Ruud van Berlo, Bart Janssen, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Robin Janssen.
Wissels: Ward Sleegers voor Roy Lammers, Rob Kessels voor Tom vd Wetering.