ONDO – Rood Wit ’62 1-0 (0-0)

In een wedstrijd, waarin Ondo de bovenliggende partij was, duurde het een half uur voordat de eerste uitgespeelde doelkans kwam. Het voorbereidende werk kwam van Stan Berkers maar Maik Idzes schoot recht in de handen van de Rood Wit-doelman. Het slordige spel van beide teams paste bij het regenachtige herfstweer en daardoor werd het publiek niet verwend met een aantrekkelijke pot voetbal.
De thee had niet veel verbetering gebracht maar toch kwamen er meer doelkansen voor Ondo. De bevrijdende goal viel pas halverwege de tweede helft uit een standaard situatie. Net buiten het strafschopgebied bereikte de vrije trap van Freek Raijmakers het hoofd van centrale verdediger Bart Janssen die de bal binnen kopte: 1-0. Ondanks het matige spel kwam Ondo nauwelijks in de problemen. Het jeugdige Rood Wit ’62 wist nog geen punten bij elkaar te sprokkelen en daar kwam op sportpark De Heikamp ook geen verandering in.
Opstelling: Luuk van den Boer; Joost Berkers, Bart Janssen, Geert Verberne, Stan Berkers; Thijs Haasen, Freek Raijmakers, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Maik Idzes, Roy Lammers.
Wissels: Rob Kessels voor Bart Loomans, Tom van de Wetering voor Roy Lammers.