ONDO – Sterksel 15-1 (10-1)

Monsterscore voor ONDO
Koploper Ondo tegen hekkensluiter Sterksel werd nooit een echte wedstrijd. Binnen zes minuten hadden Tom van de Wetering, Joost Berkers en Maik Idzes de score geopend 3-0.
Binnen het kwartier had Joost Berkers al een hattrick op zijn naam staan voor het 4de en 5de doelpunt. Rudi Nijssen was verantwoordelijk voor nummer 6 en nummer 7. Joost Berkers stond steeds op het goede moment op de juiste plek en voerde de score op naar 8. Rechterverdediger Ward Sleegers ging ook op avontuur en sloot dit af met een fraaie goal 9-0. Do een miscommunicatie van Ondo bracht Jeffrey Perts in positie om het enige doelpunt van de gasten te maken. 9-1. Rudi Nijssen bracht nog net voor de thee met zijn hattrick het scorebord op 10-1
Na de pauze was de scherpte bij Ondo er een beetje af, na vier doelkansen was het centrale verdediger Geert Verberne die doelpunt 11 en 12 binnenschoot.
Linkerverdediger Stan Berkers nam ook nog 2 doelpunten voor zijn rekening en Joost Berkers maakte zijn 5de doelpunt waardoor de stand op 15-1 kwam.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Tom van de Wetering, Ward Sleegers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Maik Idzes, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Bart Janssen voor Willem Slaats, Roel van Bussel voor Maik Idzes, Joren Dielhof voor Ward Sleegers, Luuk van Lierop