ONDO – SV Brandevoort 1-1 (1-0)

Bij een gelijkspel zou Ondo sinds lange tijd weer een ronde verder zijn in het bekertoernooi. In de negende minuut kwam de eerste grote kans voor Ondo van de voet van Maik Idzes. Hierna volgde een qua kansen rustige fase maar na een half uur creëerde Ondo veel mogelijkheden om te scoren maar de bal ging er niet in. Willem Slaats en Bart Loomans waren niet in staat om de keeper te passeren. Op slag van rust was het dan wel raak. Maik Idzes kon een scherpe voorzet van Bart Loomans binnen tikken waardoor Ondo met een 1-0 voorsprong de rust inging.
Na de rust werd Ondo direct weer gevaarlijk voor het doel van de bezoekers uit Helmond maar Dirk Driessen en Willem Slaats wisten niet te scoren. In de 57e kreeg Brandevoort een penalty toegekend omdat er door een Ondo verdediger aan het shirtje zou zijn getrokken in een duel voor het doel. De penalty werd benut waardoor Brandevoort weer op gelijke hoogte stond. Hierna moest Luuk van den Boer door een goede redding de voorsprong van Brandevoort voorkomen. In de slotfase krijgt Ondo nog een paar kansen om te scoren maar het blijft bij een gelijkspel. Hierdoor gaat Ondo door naar de volgende bekerronde maar als het iets effecienter was omgegaan met de kansen hadden ze het publiek kunnen trakteren op een ruime overwinning.
Opstelling: Luuk van den Boer; Ward Slegers, Geert Verberne, Robin Janssen, Stan Berkers; Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Tom van de Wetering; Bart Loomans, Willem Slaats, Maik Idzes.
Wissels: Kees Verberne voor Willem Slaats, Roel van Bussel voor Tom van de Wetering en Rick Rijnders voor Rudi Nijssen.