ONDO verliest met 1-0 van koploper RKMSV

Het eerste half uur waren beide teams aan elkaar gewaagd. RKMSV had een licht voordeel als het om aantal doelkansen ging. Het was vaak een Ondo voet of hand die een doelpunt voorkwam. Tien minuten voor rust kreeg RKMSV een vrije trap op 30 meter van het doel. De bal werd richting goal getrapt en onderweg nog doorgekopt waardoor hij er bij de tweede paal invloog en Ondo met 1-0 achter stond. Na de rust maakt de geblesseerde Mark Berkers plaats voor Rudi Nijssen waardoor enkele positiewisselingen plaats vonden. Door die verandering kwam Ondo steeds meer in de 16 meter van RKMSV maar de eindpass was vaak niet op maat. De counters van RKMSV waren gevaarlijk maar de lat en of Ondo doelman waren een sta in de weg voor de thuisploeg. Een kwartier voor tijd was Ondo kort bij de gelijkmaker maar Thijs Haasen plaatste de bal, uit voorzet, net over de kruising. Ondo nam steeds meer initiatief maar de spelonderbrekingen waren voor Meijel voldoende om de 3 punten binnen te halen.