Ondo verliest op zaterdagavond van Mifano

De wedstrijd werd op zaterdagavond gespeeld omdat het de opening van het kunstgrasveld in Mierlo was. Mifano begon fel aan de wedstrijd waarin de scheidsrechter er kort op zat en veel af floot. De eerste grote doelkans was voor Ondo maar het werd geen doelpunt. In de 10e minuut werd een bal door Ondo slecht weggewerkt waardoor Coen Vercoeijen de bal van dichtbij binnen kon schieten. Even later was het Maurice van Hoof die met een afstandsschot de score verdubbelde. Ondo had daarentegen ook enkele doelkansen maar het duurde te lang voordat de trekker werd overgehaald. Een kwartier voor rust werd het 3-0 door Dirk Borst die ook kon profiteren van slecht uitverdedigen van Ondo.

Ondo begon heel anders aan de tweede helft maar het ontbrak aan een goed eindpass om echt gevaarlijk te worden. De counters van Mifano waren gevaarlijk maar de Ondo doelman Ruud van Berlo verrichtte goede reddingen. Tien minuten voor tijd moest Mifano verder met 10 man omdat een speler zijn tweede gele kaart ontving. Ondo ging nog meer pressie spelen en dat zorgde ervoor dat Freek Raijmakers net voor tijd nog kon scoren, 3-1.