ONDO verslaat SVSH en promoveert naar derde klasse!

Op een buitengewoon goedgevuld sportpark in Lierop (neutraal terrein) heeft ONDO op zondag 18 juni de derde klasse bereikt! Een penaltyreeks besliste wie de winnaar werd van het duel tegen SVSH, nadat na 90 minuten (en verlenging) er een 2-2 op het bord stond.

SVSH was de betere voor rust en kwam helaas door een eigen doelpunt van Bryan Janssen op voorsprong. Vanaf de tweede helft was ONDO de betere ploeg en dat bleef uiteindelijk de gehele wedstrijd zo. Ward Slegers miste nog een bijna niet te missen kans om de bal in te schuiven. Kas van der Heijden schoot vlak na rust de 1-1 binnen.

Er volgde een verlenging in Lierop. Alle energie was op, maar toch moest er nog gas worden gegeven. Geert Verberne tikte de bal in de tweede helft van de verlenging over de lijn en het vaandelteam dacht de winst al binnen te hebben, maar in de slotfase van de verlenging kopte SVSH de gelijkmaker binnen en ONDO zat in zak en as. In de strafschoppenserie nam SVSH direct een voorsprong, maar daarna zat het er niet meer in. De strafschoppen werden niet goed genomen en ONDO klasbak Luuk van den Boer stopte er drie op een rij. Coen Bosch besliste uiteindelijk de wedstrijd door de vierde strafschop raak te schieten en het ONDO feest barstte los.

Uiteraard volgde er een geweldig feest bij Cafe Vorstermans en een rondgang door Heusden (en Asten) met platte kar.