ONDO’ers bedankt!

De kern van een voetbalvereniging zit ´m niet eens zozeer in de sport die we beoefenen en waar zo van genieten. Juist in deze tijden waarin afstand houden de norm is laten we bij ONDO juist altijd zien dat we samen een vereniging vormgeven door dichtbij elkaar te staan. Met elkaar deze vereniging hoog houden, genieten van de gezelligheid en klaarstaan voor de ander. Dat kunnen we bij ONDO als de beste.
Dit seizoen werd overschaduwd door het vroegtijdig einde vanwege de Coronacrisis, maar laat er geen twijfel over mogelijk zijn: ook dit seizoen heeft iedereen bij ONDO laten zien dat deze club er voor elkaar is. De vrijwilligers, de trainers, voetballers, supporters, sponsors en iedereen die ONDO een warm hart toedraagt hebben ook dit seizoen laten zien dat ONDO de club van ons allemaal is.
Namens het bestuur heb ik het genoegen om iedereen via deze weg te mogen bedanken voor zijn of haar inzet. De jaarlijkse vrijwilligersavond halen we op een later moment in, en geen zorgen: er komen genoeg ONDO-feestjes aan. Zo verwelkomen we met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdtrainer, nieuwe sponsoren en nemen we afscheid van Mark Lommen die ook een waardig afscheid bij onze club meer dan heeft verdiend. Met al die zaken zijn we druk in de weer, en we hopen eenieder daar binnenkort over te informeren.
Voor nu nog een speciaal woord van dank richting de vrijwilligers en trainers die de afgelopen maanden hebben gezorgd dat ONDO ook in deze Coronatijd toch open kon gaan, en dank aan alle ouders en voetballers dat zij de moeite hebben genomen om zich aan de nieuwe werkelijkheid aan te passen.
We kijken uit naar een nieuw voetbalseizoen, en hoe dat er uit gaat zien is nog onbekend maar een ding is zeker: dankzij alle vrijwilligers en betrokken mensen bij ONDO gaan we laten zien dat we er weer klaar voor zijn. Ongeacht wat er op ons pad gaat komen.
Namens het bestuur: bedankt voor uw inzet, en tot volgend seizoen. Ik wens u een fijne zomervakantie in goede gezondheid.